Wist je dat er in het Verenigd Koninkrijk ook een patientenvereniging is voor mensen met schedel- en aangezichtsaandoeningen net als LAPOSA dat is in Nederland? 

Afgelopen jaar leerden we elkaar kennen en in februari dit jaar ontmoette ons bestuur de directeur van deze organisatie in Rotterdam! Naar aanleiding van deze ontmoeting schreef onze voorzitter Marc Kleinveld een stukje over LAPOSA en onze toekomstige samenwerking in de nieuwsbrief van deze Britse patientenvereniging (hieronder te downloaden, zie pagina 12 en 13).

Headlines is heel actief in het financieren van wetenschappelijk onderzoek, voorlichting en informatieverstrekking, maar heeft daarnaast ook een belangrijke rol in lotgenotencontact.

Recent schreef Headlines een brochure voor volwassenen met craniosynostose met daarin heel veel nuttige informatie en links naar korte filmpjes (hieronder te downloaden)!

Wil je meer weten over de organisatie, neem dan gerust een kijkje op hun website: Headlines Craniofacial Support | Charity | United Kingdom

Terug naar overzicht