Voor onze volwassen leden

In ons bestuur hebben we vaste personen die aanspreekbaar zijn voor de diverse doelgroepen. Voor onze volwassenen is dat Petra Poulissen. Met name het lotgenoten contact neemt zij voor haar rekening.

Onze volwassen leden bestaan uit:

  • volwassenen met een aandoening vanaf 24 jaar en
  • ouders/verzorgers waarvan het kind inmiddels volwassen is.

Voor deze eerste groep, de patiënten vanaf 24 jaar, zijn wij druk doende om per aandoening of aandoeningengroep eens per jaar een leuke activiteit te organiseren.

Iedere activiteit staat los van onze andere activiteiten en is gratis te bezoeken. Meestal vragen wij om je aan te melden. Je krijgt hierover een mail zodra er meer informatie bekend is.

Weet je zelf een leuke activiteit voor volwassenen? Meld het bij Petra Poulissen via volwassenen@spam-protectlaposa.nl. Wij zijn altijd op zoek naar leuke ideeën!

Petra Poulissen (V)

Lotgenoten contact volwassenen

Sinds 2013 ben ik bekend met Laposa en van 2015 tot 2018 was ik bestuurslid. Ik heb zelf het Syndroom van Goldenhar. Ik woon in Molenhoek, het uiterste puntje van Limburg. Sinds ik volledig ben afgekeurd heb ik mij gestort op lotgenoten contact en het verspreiden van bekendheid over het Goldenhar syndroom. Ik houd mij voornamelijk bezig met het lotgenotencontact voor volwassenen en help ik om de website up to date te houden.

06-53609463