Jongeren (12-24 jaar)

Als jongere word je steeds bewuster van jezelf en de omgeving. Het is voor een jongere niet altijd gemakkelijk om zichzelf staande te houden in deze maatschappij, zeker niet als je er anders uitziet. Speciaal voor onze jongeren hebben wij dan ook een eigen contactpersoon: Arnoud Heinen. Met name lotgenoten contact neemt hij voor zijn rekening. Vanuit zijn eigen ervaring kan hij de jongeren van Laposa helpen en ondersteunen en ze vooral leren om zichzelf te blijven!

Onze doelgroep voor de jongeren bestaat uit tieners/jong volwassenen tussen de 12 en 24 jaar, met een craniofaciale aandoening. Voor deze groep zijn wij druk om eens per jaar een leuke activiteit te organiseren.

In 2016 zijn de jongeren bijeen gekomen in de Efteling. Dit was een geslaagde dag waar gezelligheid gecombineerd werd met informatie uitwisselen.

Weet je zelf een leuke activiteit voor deze jongeren? Meld het bij Arnoud Heinen: jongeren@spam-protectlaposa.nl 

Arnoud Heinen (M)

Contact jongeren en Ledenadministratie

Ik ben woonachtig in Eindhoven. Mijn aandoening heet Treacher Collins. Ik werk als Project-engineer gebouwinstallaties op detacheringsbasis bij diverse installatie bedrijven en adviesbureau's in Zuid Nederland. Als hobby's, naast mijn werk, heb ik korfbal, lezen en wandelen. Ik ben de zoon van Joop en Fran Heinen. Mijn ouders zijn vanaf het begin van de oprichting in 1989 bij Laposa betrokken geweest. In 2001 ben ik zelf lid geworden van Laposa. Ik houd mij bezig met de ledenadministratie en het organiseren van activiteiten voor onze jongeren.

06-33885374