Face

Laposa heeft als patiëntenvereniging ook een eigen blad, de Face. De Face wordt, sinds 2015, 2x per jaar naar onze leden verzonden (voorjaar/najaar). Vroeger was het blad op A4 formaat en omvatte ongeveer 4 bladzijden. In onze nieuwe FACE, op A5 formaat, vind je veel meer pagina's en dus ook veel meer informatie.

In ons blad tref je onder andere artikelen over de diverse activiteiten die wij aanbieden, maar ook nodigen wij leden uit om hun ervaring te delen via de Face. Daarnaast houden wij je op de hoogte van wat er zoal speelt op medisch niveau en vragen wij aan de craniofaciale centra regelmatig input.

De Face hebben wij met de verandering van het logo, ook in een nieuw jasje gestoken. Hierbij hebben wij de deskundige hulp ingeschakeld van grafisch vormgever Dennis Happé. Hij zal iedere Face voor ons in de stijl opmaken die goed aansluit bij datgene waar wij als Laposa voor staan.

Heb je zelf een idee voor de Face, of wil je  jouw verhaal delen? Mail dan naar Rosalina Boer-Wirken, via communicatie@spam-protectlaposa.nl