Familiedag 2021

Het is eindelijk weer zover: op zaterdag 2 oktober houden we onze jaarlijkse familiedag! Zorg dat je erbij bent, want het wordt dit jaar dubbel zo veel pret omdat we de afgelaste familiedag van vorig jaar nog in moeten halen ;) En waar kan je dat nou beter doen dan in het spetterende Dolfinarium? 

We zien er naar uit om iedereen weer te ontmoeten en nodigen dan ook ieder lid van jong tot oud met eventuele gezinsleden van harte uit om te komen. Fantastische dolfijnen-, walrussen-, zeeleeuwen- en zeehondenshows, speeltuinen en waterattracties: voor ieder wat wils!

De dag zal starten om 10.00 uur en zal tot ong 17.00 uur duren. Voor gebak en lunch wordt gezorgd. Verdere informatie over het programma, tickets etc volgt na aanmelding in de komende weken.

Alle locaties in het Dolfinarium zijn volledig rolstoel toegankelijk. Bij de dolfijnenvoorstelling ‘Oceanica’ in het DolfijndoMijn is er een speciale rolstoelingang.

Uiteraard houden we ons als LAPOSA en het Dolfinarium aan de COVID-19 maatregelen. Wat dit verder inhoudt zal volgen in de informatie na de aanmelding.

Kom je ook? Vul dan onderstaande gegevens in. Heb je vragen? Twijfel dan niet om contact op te nemen met de contactpersonen van het bestuur: Mariët Faasse (onderzoek@laposa.nl/06-51279257) of Marc Kleinveld (voorzitter@laposa.nl/06-14249742)

https://forms.gle/L9ScZcfbGSVbzJn26

 

Het programma van 2 oktober

10.00-10.30 Aankomst Dolfinarium

10.30-11.30 Ontvangst locatie Avonduur door Laposa

10.00-17.00 Park bezoek

12.00-14.00 Lunch op locatie Avonduur

14.00 aansluitend gesprekken

16.00-17.00 Optionele borrel en afsluiting

17.00 Sluiting park

 

Familiedag in het Dolfinarium!!

Verdere aanvulling wegens Corona en het globale programma.

 

Eindelijk mogen we dan weer eens samenkomen. Wat hebben wij daar als bestuur ontzettend naar uitgekeken en jullie waarschijnlijk ook. We pakken dan ook de eerste de beste mogelijkheid aan om dat voor jullie te organiseren. Met welke maatregelen dan ook. Alles is beter dan geen bijeenkomst.

Volgende week zien we elkaar in het Dolfinarium. 

Goed om te weten is dat het Dolfinarium de landelijke Corona-regels hanteert.

 

Wat houdt dat voor ons in?

Het park is genoodzaakt te controleren op Getest, Gevaccineerd of Genezen via de QR-code die is te verkrijgen via de Coronacheck-app. 

Dit geldt alleen voor het restaurant gedeelte. Er zal dus iemand bij het restaurant deze QR-code controleren bij iedereen vanaf 13 jaar. Kinderen die 12 jaar zijn, en jonger, hoeven dit niet.

Kinderen hoeven zich pas te legitimeren vanaf 14 jaar. 

Het park zelf en alle shows zijn vrij toegankelijk, daar wordt niet gecontroleerd, ook niet bij aankomst.

Voor meer informatie over ‘Testen voor toegang’ en het maken van een afspraak kun je kijken op www.testenvoortoegang.org

Nu willen we graag onze familiedag organiseren en we begrijpen ieders keuze omtrent Corona. 

 

Familiedag annuleren?

We kunnen hier helaas geen uitzonderingen voor maken. Mocht je je hebben opgegeven en moet je hierdoor annuleren is dat geheel begrijpelijk, Wil je dat dan doorgeven via secretaris@laposa.nl

Graag vermelden van je opgegeven naam en aantal.

We hopen dat jullie er zullen zijn!! Wij kijken er in ieder geval erg naar uit en we nemen goed weer voor jullie mee. Tot dan!

 

Met warme groeten

 

het bestuur van Laposa

 

Terug naar overzicht