Familiedag

1 oktober 2022

Uitnodiging Familiedag 2022

Beste leden van Laposa,

Graag nodigen we jullie uit voor onze jaarlijkse familiedag in vogelpark Avifauna op zaterdag 1 oktober. Het park is geopend van 9.00 u. – 18.00 u. 

Het programma ziet er als volgt uit:

09.30-10.30 Ontvangst met koffie/thee en iets lekkers in de Struisvogelzaal gelegen in het Van der Valk parkrestaurant van Avifauna.

10.45-11.45 Rondleiding. Enthousiaste en bekwame vrijwilligers van Avifauna nemen je mee door het park en laten je de mooiste plekken zien. Ze vertellen je alles wat je wilt leren en je kunt zelfs een kijkje krijgen achter de schermen! Heeft u een voorkeur voor een specifiek onderwerp of dier? Geef dit dan gerust door aan Miriam Stevense.

11.45-12.30 Bezoek aan het vogelpark en de speeltuin. De tijdstippen van de vogeldemonstraties en voor het voeren van de pinguïns, de pelikanen en de halfapen staan aangegeven op de flyer die worden uitgereikt bij de kassa van het vogelpark. 

12.30-14.30 Brunch

Na afloop van de brunch kan er weer een bezoek gebracht worden aan het vogelpark en de speeltuin. 

16.00-17.00 Gezamenlijke afsluiting bij de Lepelaar. Met uitzicht op de speeltuin kan er genoten worden van koffie/thee en/of frisdrank met de consumptiemunt die u eerder op de dag heeft ontvangen.

We hopen op een leuke, zonnige en droge dag. Komen jullie ook?
Geef je zo snel mogelijk op, maar uiterlijk 18 september via deze link

Deelname is gratis voor onze leden en hun gezin.

Hopelijk tot dan!

Met vriendelijke groet,

namens het bestuur van Laposa
Miriam Stevense-Broeken
(secretaris@laposa.nl)

Adres Avifauna:
Hoorn 59
2404 XN Alphen a/d Rijn

 

Terug naar overzicht